Ahoj, chcel by som upgradnut dosku a cpu do buducna, zatial si mozem dovolit kazdy mesiac cca 100e minut na pc, doteraz ako tak fungujem na GA-970A-UD?,amd phenom x4 965 BE,gtx 660OC a 1333 8gb ramkami(ked uz to pisem tak case CM elite 311 just incase), chcem casom upgradnut tie ramky( kedze programujem a visual studio zabera pomerne dost) obvykle mavam 90% pouzitia a vtedy to uz nieje tak svizne ako by som ocakaval, grafika funguje paradne, je to moje male-velke zlato, aj ked to nieje uz nic nove.. no, ohladom toho buildu, teraz neviem, oplati sa mi ist do AMD? nemyslim si, ze by mi to pridalo zas az tak moc na vykone, tento procak je ok ale .. no chapeme sa asi. rozmyslam uz velmi dlho o intelku, ale ta cena ma strasne odraza, ak by som mal kupit intelko, tak jedine 4jadro, pretoze do 2jadra sa mi teraz uz naozaj neoplati, no s tym 4jadrom sa asi tiez nasetrim dost dlho, tak co myslite? aka by bola najrozumnejsia cesta?
(upgradujem kedze mi vcera elektrika odpalila zdroj, kupil som prepatovu ochranu a zalozny power backup do buducna, nabuduci mesiac by som kupil dosku a potom setril na cpu)
Vdaka za rady uz vopred!
|