Nazdar viem že je dosť blbé pýtat si hned 1, príspevkom na fore pomoc ale čo už. Kúpil som si túto základnú zvukovku k reprakom. Gesius 5,1. no a pri insštalovní mi vypísalo error proste že CD je chybné a mám kontaktovat support atd. Potom som to na pár mesiacov nejak nahodil s tím že mi to sice hralo ale nemohol som to niak ovádat. čisto len hlasitost isla menit nič iné. Dnes som sa rozhodol že to skúsim preinštaovat či to pôjde. Ale to bola velá chyba.
Od momentu kedy mi to zase vypísalo pri instalácií error až po to ked mi padol asi 5 kát za sebou WIn nehovoriac o tom že sa mi pár krát nespustila plocha
Nahodil som ručne opravil cez safe mode ale nevim odkial by som si mal stiahnut ten driver. Na oficilanej stranke vyrobcu ma velmi slušne poslali dokelu s tím že to je starší produkt a už na nho nemajú materiály. Nevim ako to mám sprovoznit. Mám sice zvukovku aj na doske ale chcel by som 5,1 coz ce nu nejde. Samozrejme že žaidny web na drivery či poznám ten môj nemé a na tích na ktorých som to našie storí registrácia 30e. Budem vdacny za akukolve pomoc.