Tak mám tuto hru kúpenú na origine stiahol som ju a nainštaloval som ju len pri spustení vypíše http://imgupload.sk/viewer.php?file=hebjynx74ryim8vrjyyr.png a potom naskoči ea kde pise invalid license, reason code= mising dll xinput1_3.dll . error 0x000000c1 pozeral som ale xinput v systeme je tak neviem čo robiť ... mám win 8 64-bit ... je to notebook v popise
Tak notebook je novy bol v nom win 8 a ovladac som stahoval len pre nvidiu najnovsi ... inac 2x sa nb vypol BSOD Driver_power_state_failure a z dmp suboru som zistil ze sa viaze na subor ntoskrnl.exe ale uz ti nerobi tak som tomu nevenoval viac pozornosti ... mozem este raz skusit preinstalovat crysis a napadlo ma ze ci nebude problem kedho mam aj na pc ale bf3 a 4 ide normalne tak neviem.
Skús nahodiť nejaké staré ovládače, tie errory píšu problém s driverom . Nezabudni odinštalovať staré a taktiež vyčisti registre od driverov. Pre istotu pozri disk v Crystaldisk či nemá vadné sektory.
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie