Zdravím, prosim vas o pomoc pri CS GO, dneska som si povedal ze zahram ranked, a upnem rank zo serifa na eagla, ale ked som zapol hru a chcel som si dat nejaky trening na aim, tak hned ako som dal spustit mapu, tak mi zacal skakat obraz, a potom aj v hre sice menej ale aj tak skakal spodok obrazu, skusil som potom ist na deathmatch oficialny server ze reku tie moje nastavenie v cfg nejako zblbli ale nebolo to tak aj na deathmatchi to tak bolo, preinstaloval som hru, a robi to stale, kedma pripoji na server tak mi tak skace obrazv hre tiez , respektive ani skoro nejde ze sa neda hrat uz vobec, a niekedy mam pocit ze pri tych pokusoch ani ma neprippojilo na server, hru som mal naposledy zapnut asi 1dni dozadu a vsetko slotak ako malo, od vtedy som jedine musel od nvidie v programe geforce experience dat novy ovladace na grafiku, aspon tusim ze eto boli ovladace, mi to tam vypisalo , a to uz som robil asi 20krat takto, a nikdy ziadny problem tak ma napadlo ci to nahodoou nespravilo problem s cs go, ale zapol som cs1.6 steam, a tam to nerobilo, tak asi to bude problem cisto v hre, hra na 1280:1960 4:3 roztiahnute, askusal som dat ak fullhd a tam to robi este viac,a este ma napadlo ze nebola osledne 2 dni dozadu nejaka aktualizacia na Gocko? ze to mohlo nieo spravit? surne vas prosim o pomoc s tymto
_________________ PHONE: htc one m7 MOUSE: logitech g502 PODLOŽKA: razer goliathus NTB: lenovo y510p |