heh zaujimava tema, uprimne vam poviem mam doma 10 rocneho maleho brata a za posledny 2 mediace sa budi s placom a ani za svateho ho prebudit, proste on furt ze mi nieco skripe v izbe, dojde za mnou alebo nasimi a nic ine nevravi ma total spomalene reakcie a nevnima ma, jedine co spravi ze sa na mna zvali a proste zaspi mi v posteli... raz ja alebo u nasich to spravi... ale proste ja som par krat chcel spravit ze tam budem spat ale on nechce ani pocut... ale ako nahle dosol za mnou ze zas mu nieco skripe tak som sa rozbehol k nemu do izby a nic som nepocul, total bola tma a ticho a nic... a tymto chcem povedat ze nepisem ze vam neverim, ako nikdy nevies co secko existuje, no ale nedo po nom hadze stolicku je uz dost... a aby si kukol naky film...
nebudte chlapci smiesny, nevidel som to ale pocul ze je to nahrane nede v nakom dome rucnou kamerou... ak ti mozem poradit raz bol kvoli bratovi u nas taky dedo s babkou a dedo vytahol palicky a hladal ci on a ja nemame pod postelou spodnu vodu (viete co myslim) a proste nic nenasiel no u mna... ze vraj ale na mna nako nefunguje furt spim a jednak neviem o sebe ze by som robil v noci kraviny a nasi si to tiez nevsimly... ale povedal mi dedo ze chod k sebe do izby a zapni totalne nahlas najtrvdsiu hudbu jaku mam a utni tomu najviac jak da, a mam popchat cedecka do seckych prehravacov co mame v dome a pootvarat okna, ja kukam ze ty vole naco to? tak jak ... mi hral manson s otovrenymi oknami... ze vraj to vyhana... co ja viem co je na tom pravdy ale skusit mozes
, jo a ciganky zastavuju aj mna
no co my pobavilo a isiel som dalej...