to kliknute a pretiahnutie si myslel, aby som ho tak dal, aby som ho nevidel?? potom tam nemam zamknut panel.. je to sedym..
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
prave tlacidlo mysi na panel a tam by malo byt toolbars, ak mas svk win tak panely ci tak dako, tam si pozri co je zaskrtnute....este sa pripadne pohrab v nastaveniach hlavneho panelu a startu v ovladacich paneloch
_________________ nb: Lenovo Thinkpad E520 (starsi pan uz), Fedora 20 / Win7 dualboot " 1000.times { puts "I will not spam on the boards" } "
niesom az tak blby.. su tam uuuplne normalne veci zaskrtnute.. to bolo prve co som kukal...
nastavenia som tiez kukal... nic nepomohlo. skusal som setko prepinat vypinat, zapinat, ci to niekedy neskoci naspat, ale nic
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď