ahojte, viete mi prosim poradit, ci a ako treba nastavit 5g siet na tomto adapteri? mam ho zapojeny v USB 3.1 Gen1, mam nastavenu aj 5g siet, ale stale mi nepusti viac ako 220-250 megabit. pritom ine zariadenia na tom istom mieste pustaju rychlost cca 650-700 megabit z povodnych 800mb rychlost internetu. skusal som vselico, ale vyssiu rychlost z neho nedostanem
je to normalna rychlost, alebo treba este niektde nieco vo win 11 nastavit? dakujem.
adapter by mal podporovat na 5g rychlost az: up to 867Mbps on 5GHz; up to 400Mbps on 2.4GHz. na 2.4 nepusti viac ako 100Mbps a na 5g nepusti viac ako cca 250 Mbps.
nasiel som aj video, ze win moze byt zablokovany na usb 3.0 a adapter sa tvari akoby bol len v usb 2.0. navod ako to odstranit cez register sa nepodaril a adapter stale odpaja. bol to prikaz forcedusbmode, hodnota bola 0, mala sa zmenit na 2, po zmene sa teda adapter stale odpaja a po navrate na hodnotu 0 opat normalne funguje, stale pomaly. z toho vypliva, ze mov windows nechce prepnut z usb 2.0 na usb 3.0 a preto mi asi vyssiu rychlost nepusti...?
adapter:
http://www.cudytech.com/productinfo/44163.html