Caute.Mám problém s programom ktorý mám zakúpený,ide o cyberlink Power dierctor 15.Problém je v tom že hoci je program aktivovaný tak pri importe nejakého videa na upravu je jedno aké video aký kodek,proste hocico co sa tam pridá na sparcovanie zhodí program.proste rpogram spadne a vyhodí formulár na odoslanie crash reportu ktorý užívateľ ani nevidí aký crash report len oznámenie o tom že padol proces PDR.exe a to je všetko.Následne som skúšal hľadať v event manageri v logoch či zaznamenalo chybu.Ano chybu zaznamenalo ,len v error logu chyba odkazuje na knižnicu ntdll.dll.vygooglil som že táto knižnica má suvis s grafickými ovládačmi.No a nakolko sa pri konverzii predtým na verzii 14 využívalo dekodovanie cez grafiku tak som skusil preinštalovať graficke drivre na najnovšiu verziu.Bez výsledku.to isté.furt to padalo pri tom istom ukone.Vyskúšal sa aj Nvidia total uniinstaller nič..bez výsledku..to isté..Grafika tam je Nvidia GTX750Ti.skúšali sa aj staršie ovládače,aj ovládače priamo z CDčka..nič furt to padalo...skúšali sa reinštalovať kodeky..taktiež bez výsledku..X krat sa reinštaloval program,doinštalovali sa aj zakupene component packy a nič..taktiež to stále padá...Vždy pre reinštaláciou sa program riadne odinštaloval aj registre boli premazané zo zbytkov,reštartovaný PC a nič...už fakt neviem čoho sa mám chytit aby som to nejako rozbehal..Ide o verziu power directora 15.14tka fungovala bez problémov.Ja fakt neviem čo stým.
|