Ahojte,
ak to budete považovať za spam, tak to prosím zmažte, ale zrušil som internetový obchod s aktivačnými kľúčmi a ostalo mi ich ešte niekoľko stovák a hlavne asi 5 000 kľúčov k náhodnej steam hre. Predávať sa mi to už nechce, ani dáko neoplatí, tak som sa rozhodol, že by som to rozdal
Založil som na FB skupinu
https://www.facebook.com/groups/294625360961851/ ak sa nájde aspoň 50 členov, tak tam vypublikujem prvých 10 aktivačných kľúčov a potom ďalšie minimálne raz týždenne. Najrýchlejší členovia skupiny si môžu uchmatnúť dáky ten kľúč pre seba a rozšíriť si STEAM knižnicu..inak plánujem rozdávať aj zaujímavejšie hry ktoré mi ostali formou súťaží, napr. bude otázka z hry a prvý traja čo správne odpovedia dostanú aktivačný kľúč a pod..budem teda rád ak sa pridáte, prípadne pozvete hráčov z vášho okolia do skupiny
To že nekecám, chcem dokázať tak vám tu hádžem 10 kľúčov k hororovej hre Amnesia vo verzii Collection, najrýchlejšich 10 z vás si hru môže aktivovať, samozrejme kľúč je jednorázový, ak ho použije už niekto iný tak sa nedá použiť znova. Bolo by super, ak by užívatelia čo si hru aktivujú sem napísali, ktorý kľúč použili.
PD3EV-TNBXT-5GBQT
PHBCB-F0V46-E9XMQ
PFETN-FZ8WL-YZMZX
PH95V-XIA39-P69JE
PGFH0-IWJZ0-46M84
PIM93-M3CD7-4HIGV
PFCM6-TJXXH-ZCM2V
PG72E-HQMQZ-K46Q4
PADQ7-Y2Y86-2AL44
PHDQF-JCWEJ-KQQXM
Pekný večer všetkým hráčom