Ahojte,
Mám nasledovný problém s chladením, resp jeho riešením. Už som skoro objednal nasledovné veci, keď som sa dozvedel že dovoz samotný stojí 437 dolárov
čo ma celkom pobavilo.
DD Tower - 26 Black Series Edition
MC-TDX for Intel I7/Nehalem/1366
DD-GTX480 Black Chrome Top and Nickel Base
Black Ice GTX480
DD / Laing DDC-12V 18 Watt Version 3.2
Tygon 3603 Tubing
Delrin Tee
ATX Power Supply Bypass Adapter
Feser One - UV BLUE - F1 - Coolant
Plastic Snap Tubing Clamps
Arctic Silver 5
dokopy nejakých 900 dolárov, cca 700 eur. To je v poriadku. Problém je s tým shippingom. Nezaplatím za shipping polovicu ceny tovaru, som excentrický, ale totálny debil nie som.
Ďalej som kontaktoval pána Očenáša z tichého.pc, ale zatiaľ mi ponúkol len jednu zostavu kde je 360kový radiátor v skrinke kosmos S ktorá sa mi vôbec nepáči.
Chcel by som sa opýtať Vás, vedel by mi niekto zohnať vodné chladenie komplet aj so skrinkou - može byť aj custom made do 800 eur? Pravdupovediac som z toho zháňania už trochu unavený, skúšal som alzu, agem, bgslevi, tntrade a tichepc a viacmenej sú všade len také útržkovité chladenia, nikde nie je ani poriadny radiátor [4xx], alebo skrinka do ktorej by sa zmestila aspoň 360ka okrem Kosmos S. Uvidím čo mi odpíše pán Očenáš, možno pojdem nakoniec do toho Kosmosu S, ale nie som si istý či 360 radiátor [ten najdrahši a najhrubší] skrotí Fermi a Core i7 930 [neskôr 980X] na normálne hladiny [t.j. do 50 stupňov v burne]
Chcel by som sa teda opýtať vás Watercool modderov od kiaľ kupujete svoje veci. Je mi jedno či z Honk Kongu, Taiwanu, alebo z akej zeme, len aby som sa zmestil povedzme do tých 800 evri aj s dovozom, tzn. žiadne clo - gift.
Ďakujem za Váš čas a trpezlivosť,
uplink
P.S.: Jediné veci čo by som chcel od toho chladenia sú aby sa do skrinky zmestili 4 disky, aktívne chladené, bola čierna, hlinníková, spevnená a bola modro podsvietená, alebo do modra ladená, aspoň do modra modnuteľná. Osobne sa mi veľmi páči Koolance pumpa s expanznou nádobou ktorá sa montuje do 5.25" pozície s modrým podsvietením a panelom, tú tiež uvítam v zostave. Iné "nároky" nemám.
Toto je ona:
http://www.tichepc.sk/Koolance-RP-1000B ... =001013010