ludia, teraz potrebujem veeelmi pomoct....moj otec je uctovnik a manazer predaja a ma velky problem. Do moznosti podania danoveho priznania ostava 18 dni a velmi to suri a on ma roboty jak an kostole. Situacia je takato....on vyplna danove priznania cez net na stranke
www.drsr.sk , tam si otvori vyplnit tlaciva, vsetko co treba povyplna a ideme dalej, problem nastava prave tu-pri tlaci a nasledom prevode toho vyplneneho formulara do suboru pre adobe/acrobat reader. Zatial co unho v robote ide vsetko ok, ked sa o tom pokusa tu u mna na pc alebo na notebooku miesto "č" a diakritiky mu zobrazuje nezmyselne znaky. Formular sa na stranke vyplna spravne a vsetko je ok, az do toho prevodu. Velmi prosim nekoho, aby sa na tu stranku pozrel a neco skusil. Otec to suuuurne potrebuje a ja si uz newem dat rady-tie danove priznania to nieje jedno alebo dve ale cela fura-no jednoducho je to uctovnictvo a nebudem vam vysvetlovat ze co a ako, podstata je ta ze ocino robi aj pre inych ludi a pre kazdeho treba zo 10 danovych priznani. Prosiiiiim nekoho dobreho nech sa na to pozree!!!
ja uz newem co mam robit. V nastaveniach explorelu to nie je, a nefunguje ani opera!! Prosíííím pomôžte!!!
ja uz newem co a ocino to surne potrebuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!