Citácia:
Potreboval by som od vás radu aký Debian do môjho PC dať
Odporucal by som asi ruzovy
:D
Citácia:
Mám rozdelený HardDisk na 3 častí : 1/ C: 492 GB (Využité miesto 56 GB ) Je tam nainštalovaná Win Vista (legal) 2/ D: 244 GB (Využité miesto 213GB ) Zaloha Medialnych súborov 3/ L: 195 GB (Využité miesto 152 GB ) Záloha
Velmi podstatne, ale nas by skor zaujimalo, kolko mas tam volneho miesta( kde nie je ziadna particia ).
Citácia:
Môže byť 32 bit Vista so 64 bit Debianom ??
Vsetko zo vsetkym moze byt, len nie vsetko na jednej partcii. A hlavne treba veci installovat od najhlupsich, cize prve Windows az potom Linux.
Citácia:
Aký je rozdiel medzi 32 bit a 64 bit Debianom ??
32bit: zatial lepsia podpora flash. Lepsi wine, menej buguje.
64bit: rychlejsia komprimacia a kodovanie, niekedy az takmer 90% vykonu naviac, bezne vsak len nejakych 20% - 50%. Potom este podpora >4GB RAM. Viac asi nic
Citácia:
Má 32 bit Debian väčšiu podporu programov ako 64 bit ??
Programy v debiane su rovnako podporovane pre 32bit resp 64bit. Ale najdu sa programy mimo debianu, ktore maju zatial lepsiu podporu pre 32bit(flash).
Citácia:
Ktorú s týchto verzií by ste mi doporučily amd64 ,armel,kfreebsd-i386, kfreebsd-amd64, i386, ia64, mips, mipsel, powerpc sparc, s390, source, multi-arch ???
Naskor powerpc, ale nezabudni kupit Mac.
btw, pre installaciu a konfiguraciu linuxu odporucam aspon nejakych 14 rokov, aby si nepokazil pocitac ockovi. Splnas totu hlavnu podmienku?
:D:D