spasi píše:
Tak pan mudry, preklep sa stane ze ?"vid tvoj post (odpisat-opisat, hrubicou ? xD). Hlavne nepoucuj, ak nepises s diakritikou, vyzera to trapne. Ja som na mobile teraz btw. Defrag a reg. cleaner preto, lebo som to dlho nerobil a vymena karty je dobry dovod. Ak nenapises, ze to su systemove subory, tak to by som nato nikdy neprisiel. Pre pana je defrag 20% nic ? Lutujem tvoj hdd.
Ak chces radit tak rad a tu aroganciu si nechaj pre niekoho ineho. Mesto rady sa tahat kazdej slamky, len aby si sa ukazal, pff.
Sa pozri do slovnika ked uz pindas, trapko. Odpisujes, ci opisujes? Odpisuju sa napr. udaje z meracov, kdezto opisovanie znamena kopirovanie textu, alebo opisovanie v skole. Taketo banality ta mam ucit? Bez do prveho stupna ZS, amater.
K defragu - ten ma netrapi, mam SSD. Na klasickom hdd je zbytocne sa kovli defragu nejak ondit, 20% je malo a kludne to mozu byt tieto tvoje subory, pretoze jeden ma velkost tvojej ram a druhy sa vie dynamicky menit, ak ho nemas nastaveny napevno v OS. Ci sa bojis ze ti pojde vykon disku dole o 50%. Naivka. Cistenie registrov je zbytocne a to ti povie kazdy vzdelany clovek v IT.
Ze pisem bez diakritiky ma svoj dovod, som totiz zo starej IT skoly, kde diakritika sposobovala len problemy a 20r stary zvyk nevykorenis. Skus si v r 1998 poslat mail s diakritikou, to by si sa divil. Nepouzivanie diakritiky ma v IT svoj vyznam, aj ked dnes je to uz viac-menej fuk. Nastuduj si info na webe.
Takze nabduce nemaj velku papulu.