Ahojte, mám takýto delikátny problém - Na internet som pripojený cez wifi na môjho suseda, ktorý je odo mňa asi cez 5 stien a na 30 metrov -> veľmi slabučký signál. On má zaheslovaný router, ja od jeho routera heslo mám, ale nemôžem sa k nemu fyzicky dostať. Momentálne som na neho napojený pomocou mojho Routera - Air Live WL-5460 AP v2 - v móde Client. To je pre mňa ale veľmi nevýhodné, pretože musím mať dlhú anténu cez stred izby a navyše aj sieťový kábel. Aby som toto obyšiel kúpil som si malú USB Wifi haluz na pripájanie sa na Wifi siete - s ktorou samozrejme nedočiahnem od môjho PC k jeho routru. Vedel by mi niekto pomôcť, s konfiguráciou routera ? - má viacero módov(AP,Reapeter,Client,Bridge,WISP...) ale ani na jednom sa mi nedá pripojiť do internetu, na router sa pripojiť dokážem. Ide mi o to, chcel by som router položiť do stredu a používať ho ako Access point.
Nejaké návrhy ?
_________________ CPU: Intel i5 2500k | MB: MSI Z77A G43 | RAM: CORSAIR DDR3 8GB 1600MHz | GPU: MSI GTX970 4GB | HDD: 250GBSSD + 750GB SATA II 32 MB Cache + 1500GB Samsung StoryStation + 2000GB LaCie + 3000GB WDRed | MONITOR: 1. 24" Dell U2412M + 2. Asus VW163S | REPRO: Genius HF6000 | MOUSE: A4Tech X7 | KEYBOARD: Microsoft X4 | NB: ASUS N55SF |