Vyzera to viac na podvod zo strany distributora pretoze v tomto pripade sa jedna o tzv. "drop-ship" co znamena ze tovar predavajuci nedrzi na sklade a ani s nim nijak neprichadza do kontaktu. Obchod iba zaregistruje objednavku a preposle ju distributorovy, ktory sa stara o vsetko ostatne a kedze dell primarne vyraba pocitace a navyse canon ani nie je ich znackou je logicke ze tie produkty nebudu mat u seba a budu to riesit takto. Kazdopadne je zarazajuce ze niekto si robi takto srandu na ucet druheho ale urcite by sa malo upozornit na fakt ze sa jednalo o nakup zariadenia inej znacky prostrednictvom obchodu dell, ovela viac by ma mrzelo ak by namiesto pocitacov prisla plavajuca podlaha. Ale na notebooky maju velmi zaujimave ceny, to co u nas stoji 1000+ na dell.com $500. Dost by ma zaujimalo do akej miery je bezpecny nakup pocitacov. Celkovo sa mi zda ze dell ide nejako dole vodou kedze uz ani ich pocitace nepatria medzi top kvalitne produkty a nedavno ma prekvapilo ked low end od lenova mal kvalitnejsie spracovanie nez stredna trieda od dellu... v ich prospech oproti lenovu hovori uz iba cena a slogan "you can tell it's dell" aj ten nie je uz tym cim byval
|