Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 15 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 30.05.06 Prihlásený: 28.06.15 Príspevky: 2278 Témy: 45 | 45 Bydlisko: ZA |
je tu nejaky majitel, ktory si v poslednom case kupoval tento notebook? ako je na tom co sa tyka kvality spracovania? cital som, ze prve varky boli hrozne a odpadaval jeden roh spodneho krytu apod.
pripadne ak by niekto vedel poradit nieco ohladom alternativ(hlavne majitelia)
rozhodujem sa medzi:
thinkpad t420
+da sa uplne vypnut nvidia grafika
+msata
-hrozny display
-nie prilis pekna plastova konstrukcia(nehovorim, ze nekvalitna, len skareda)
elitebook 8460p
+dobra konstrukcia aj vzhlad
-hrozny display
-neda sa vypnut ati grafika a tym padom nic moc vydrz
-hlucne chladenie
latitude e6420
+lepsi display ako ostatni kandidati, ale stale katastrofa
+celkom pekny dizajn(i ked na elitebook asi nema)
++cena - da sa konfigurovat, takze mozem vyhadzat hluposti
-(zevraj) problemy s kvalitou spracovania(viz hore)
-hdmi a nie dp(ale to nieje dolezite prilis)
nic lepsie som nenasiel, hlavne som uz vzdal hladanie lepsieho displaya, IPS nikto do notebookov(14") nedava a jedine pouzitelne TNka su na 15" hd++, ale to su velka hoveda s numerickou klavesnicou, ktora by mi vadila
<1000 eur
(z vyssie uvedeneho textu je asi jasne, ake mam priority a netreba ich explicitne pisat)
|
|
Registrovaný: 06.04.08 Príspevky: 4396 Témy: 111 | 111 Bydlisko: NR |
na notebookcheck pisu, ze je dobre spracovany ale osobnu skusenost mam len so starsim modelom E6500. vsetky 3 su top kvalita, vyber podla dizajnu a funkcii, ktore potrebujes. moje poradie je... thinkpad, elitebook, latitude.
|
|
|
S tym Dellom ale daj poroz na baterku, ktorá dosť vyčnieva. Ja som sa pred časom rozhodoval rovnako a v tejto triede momentálne nie je žiadna ideálna voľba, a jediný kto ponúka velmi kompaktný NB s fantastickým displejom a velmi dobrou výdržou je Apple, teda som si kúpil MacBook Pro. Ale s tých tvojich bude asi najlepší dell.
|
|
novy mackbook pro ale nie je do/okolo 1000eur, po mojich skusenostiach s latitudom som mierne voci nemu zaujaty (E6500: 2x po sebe prasknuty ram displeja).
|
|
|
Je pravda, že 199eur by trebalo pridať.
|
|
nasiel som na konkurencnom webe uzivatelsku recenziu na vacsi E6520 a celkom ho chvalili, odolnu zliatinu, z ktorej je vyrobeny aj dobre chladenie a tichy chod...ale z tychto troch ma kazdy dobru konstrukciu.
|
|
Registrovaný: 30.05.06 Prihlásený: 28.06.15 Príspevky: 2278 Témy: 45 | 45 Bydlisko: ZA |
Spartan.Ex píše: S tym Dellom ale daj poroz na baterku, ktorá dosť vyčnieva.
nevycnieva len 9-clankova, ktoru si neplanujem dat
macbook som tiez zvazoval, ale ten by som si nekupil ani keby bol z titanu..(ano, som zaujaty voci apple)
ja viem, co pisu v recenziach - tiez som ich cital
ale potom som si precital 50 stranovu diskusiu ludi, co si ho realne aj kupili a uz to take uzasne nebolo, vela ludi s nim malo problemy, ale to bola asi len daka seria vadna(niektorym ho vymenili aj 3x kym dostali dobry kus)
taktiez som pozeral E6520 s FHD, ale ten ma zase numericku klavesnicu, ktoru v ziadnom pripade nechcem(chcem mat klavesnicu pekne v strede)
...anyway, pokracujem dalej v citani recenzii && for
|
|
tak to si na tom ako ja, inak akurat dnes som bol kuknut v apple shope v BA a ten vychvalovany touchpad na mackbookoch je fakt famozny, displej rovnako tak...ale nechcel by som to ani za svet . pozri sa NBD zaruka tam je a ked sa nieco dosere pride technik a zavdu ti odstrani...takze pohoda, ziadny notebook nie je idealny.
|
|
no, vyzera to tak, ze asi pojdem do toho dellu
zaujimala by ma ale jedna vec - je mozne, ze 13.3" na e6320 je lepsi ako 14" na e6420? zatial sa mi nepodarilo najst porovnanie, ale dam vediet, ak najdem
|
|
|
mne sa macbook celkovo aj paci (dizajnom) ale praveze ten touchpad je divny, ked chcem presunut okno alebo oznacit text, tak ho musim mat stlaceny fyzicky a to je krkolomne riesenie ..aspon tak to bolo nastavene na vsetkych macbookoch ktore som skusal, teda jemne tuknutie po touchpade nefunguje ako klik, tak ako na ostatnych notebookoch
|
|
POM4R4NC píše: no, vyzera to tak, ze asi pojdem do toho dellu zaujimala by ma ale jedna vec - je mozne, ze 13.3" na e6320 je lepsi ako 14" na e6420? zatial sa mi nepodarilo najst porovnanie, ale dam vediet, ak najdem
co tym myslis? ako displej alebo celkovo notebook?
|
|
myslim konkretne display - 14" nie su prilis ziadane a vacsinou stoja za prd, takze 13.3" by teoreticky mohol byt lepsi
|
|
|
Vlad píše: mne sa macbook celkovo aj paci (dizajnom) ale praveze ten touchpad je divny, ked chcem presunut okno alebo oznacit text, tak ho musim mat stlaceny fyzicky a to je krkolomne riesenie ..aspon tak to bolo nastavene na vsetkych macbookoch ktore som skusal, teda jemne tuknutie po touchpade nefunguje ako klik, tak ako na ostatnych notebookoch
Praveže funguje.
Ja som tiež zaujaty voci apple, nemam ich moc rad, ale musel som uznat, ze MacBook Pro je jediný NB, ktorý spĺňa vsetky moj.e poziadavky na prenosný NB. A zdá sa, ze aj tvoje
|
|
POM4R4NC píše: myslim konkretne display - 14" nie su prilis ziadane a vacsinou stoja za prd, takze 13.3" by teoreticky mohol byt lepsi
lepsie na tom budu displeje od 15" hore, s vyssim rozslisenim a vo vyssej cene, to sa tyka TN panelov. kvalitnejsie samozrejme potom IPS alebo PVA lebo IPS panel maju aj niektore mensie uhlopriecky, napriklad lenovo X220 s 12,5" displejom. ale mas pravdu, ze ten kto chce notebook bez numeriky a rozhoduje sa medzi 14" a 13,3" tak vezme skor ten mensi, preto sa na 14" nekladie taky doraz. tu mas par riadkov k tomu:
http://notebookblog.cz/technika/postreh ... notebooku/
|
|
Registrovaný: 30.05.06 Prihlásený: 28.06.15 Príspevky: 2278 Témy: 45 | 45 Bydlisko: ZA | |
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 15 ] | |
|