Dobrý večer,
Chcel by som sa opýtať kúpil som frajerke notebook Dell G3 3590 ( I5-9300H,GTX 1660Ti 6GB,8GB Ram a 512SSD) má ho asi týždeň no notebook sa neskutočne prehrieva. Nastavil som všetky režimy na najnižši výkon a najlepšie chladenie no stále ma už len vo windowse 70-80C. Keď sa zapne hra ta je to celý čas na 100C čo si myslim že je dosť nebezpečné vzhľadom na plastovú konštrukciu notebooku. Notebook ma ešte nejaký G-Performance mód kde vetráky idu na 110% no absolutne žiadna zmena aj keď to pustim vo windowse teplota sa nezmení. Rozhodli sme sa ho prepastovať (dell to povolil) mal som taký problem s XPS kde bola otrasná pasta. Po otvorení som si všimol že aj tu je pasta neštastne daná tak som to prepastoval MX-4. Deň - dva to bolo lepšie no znova je to na tom istom. Chcem sa preto opýtať či niekto nemá danú konfiguráciu respektíve najlepšie by bolo rovno taký istý notebook a či sa s tým stretol. Mám ešte 9 dni na vrátenie bez údania dôvodu bol zobratý z Alzy no to je asi posledné riešenie. Rád by si ho nechala. Otázka znie či je nejaka šanca, že to opraví dell alebo aspoň nejako určiť či je to HW alebo SW chyba. Ovladače su najnovšie a taktiež aj BIOS kde je uŽ aj zakazaný Undervolting, keby nebol tak by som ho undervoltol a myslim, že by bolo po probléme. Pridávam obrázok pasty pred prepastovaním. Vďaka
https://imgur.com/cc2kQH9// Spojený príspevok 25.05.2020 23:11Akurát som dal cez tu DELL diagnostiku prebehnuť všetko zbehlo no ale aj tam procesor mal 97C