Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 11 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 27.11.09 Prihlásený: 10.05.13 Príspevky: 254 Témy: 24 | 24 |
A je to tu,
tak aj ja som dospel do štádia kedy som po dlhých úvahách a hodinách strávených s mojim, už teraz dobrým známym PS vytvoril design štúdia pre partiu s ktorou teraz ako grafik a spoločník spolupracujem.
Budem veľmi vďačný všetkým, za každý nápad, kritiku, výhradu, proste čokoľvek, čo pomôže a prispeje k zlepšeniu designu ale aj funkčnosti....
Vopred diki za komenty a všetci, ktorím tu kritizujem dizajny nech mi to teraz vrátia aj s úrokmi
http://pa3ick.php5.sk/wwitamine_png.png
_________________ NIKDY NEHOVORÍM, ŽE SA NIEČO NEDÁ UROBIŤ, LEBO VŽDY SA MOŽE NÁJSŤ BLBEC, KTORÝ NEVIE ŽE SA TO NEDÁ A UROBÍ TO ! |
|
Registrovaný: 01.04.10 Prihlásený: 08.10.11 Príspevky: 339 Témy: 0 | 0 |
Velmi pekne, naozaj sa mi to paci.
Jedine co by som ja menil je ten font pod tym ovocim.
|
|
Registrovaný: 14.04.09 Prihlásený: 20.09.24 Príspevky: 1188 Témy: 198 | 198 |
Parada je to velmi pekne. Aj ten font sa mi tam hodi aky iny by tam malo byt ? Ani velky vyber nieje. Patkovy by sa tam nehodil podla mna.
|
|
Díky k takýmto komentárom ani nie je čo dodať
_________________ NIKDY NEHOVORÍM, ŽE SA NIEČO NEDÁ UROBIŤ, LEBO VŽDY SA MOŽE NÁJSŤ BLBEC, KTORÝ NEVIE ŽE SA TO NEDÁ A UROBÍ TO ! |
|
Registrovaný: 27.09.09 Prihlásený: 13.03.17 Príspevky: 538 Témy: 122 | 122 Bydlisko: Nová Dubnica |
zase velmi vepkna praca ,, 9/10 ale musim este dodat par veci aby to bol ofakt perfektne...
* nalavo hore ten obrazok vitaminov,,,je moc svetly a tym padom sa tie biele vitaminy doslova stracaju a je vidiet iba cast z nich a vypada to tak tochu divne,,,to by som mozno poriesil nejakmy dokkreslenim alebo urpavou...
*Sviezi design, zdrave technologie.... tam by som pouzil iny font pretoze henten vyzera sice pekne,,ale je dost kockaty...
*a posledna vec,,ako ams graficke a technicke zrucnosti tak ten "graf" by so mdal trochu viac oranzovi aby to ladilo s tou myskou,pilulkami a objednat
To je vsetko,,inak velmi pekna praca
_________________ PC: Win7, P5Q, E8400, GTX260, 4GB, 1TB NTB: Lenovo M30-70, Win10, i3, HD400, 4GB, 250GB + 8GB Phone: iPhone 5S |
|
Ok diki, pripomienky beriem do uvahy. Aj 9/10 je celkom dost
|
Registrovaný: 27.09.09 Prihlásený: 13.03.17 Príspevky: 538 Témy: 122 | 122 Bydlisko: Nová Dubnica |
pa3ick píše: Ok diki, pripomienky beriem do uvahy. Aj 9/10 je celkom dost
Tvoje designy sa mi totiz velmi pacia mne sa styl tvojich designov totiz paci najviac zo vsetkych je taky jednoduchy ale pritom velmi pekny,,,
_________________ PC: Win7, P5Q, E8400, GTX260, 4GB, 1TB NTB: Lenovo M30-70, Win10, i3, HD400, 4GB, 250GB + 8GB Phone: iPhone 5S |
|
Registrovaný: 27.01.10 Prihlásený: 16.12.15 Príspevky: 86 Témy: 10 | 10 |
V prvom momente ako som otvoril obrazok a uvidel logo som si myslel, ze ide o stranku pre lekaren alebo nejakeho lekarskeho zamerania ale ked som presiel pohladom na ten originalny slogan hned som pochopil
1. pochvala - originalny slogan a to menu su predpokladam pilulky takze originalne aj menu
2. pripomienka - font, je trosku "kostrbaty" a zvolil by som nejaky "modernejsi" ..mam na mysli tento:
3 napad - oblasti: w witamine nas osvedceny recept, najnovsie realizovane projekty a vyuzite nase skusenosti by som dal do jednej roviny a to nejako takto:
pretoze pre mna osobne je prijemnejsie si to len jednoducho "prekliknut" ako scrolovat dole, idealne by to bolo mozno bez toho velkeho obrazku alebo ho zmensit tak aby sa to tam mestilo cele aj s patickou bez scrolovania inac vyborna praca nemozem sa dockat kedy ja budem taketo nieco schopny vytvorit
|
|
1.) Diki
2.) Font je Verdana, modernejsi safe font si neviem predstavit , bez vyhladzovania, kostrbatost sa da upravit zapnutim antialiasingu v PS ale v HTML to aj tak bude vyzerat podobne
3.) to by som uplne zabil celu koncepciu webu, ani si to neviem predstavit...
PS: Urcite sa dockas, mne to trvalo rok
|
Registrovaný: 24.09.06 Prihlásený: 15.07.23 Príspevky: 1427 Témy: 37 | 37 Bydlisko: Bratislava |
Veľmi pekný dizajn, je vidieť, že ho tvoril skutočný grafik.
Dost ma mätie zarovnanie prvkov v hlavičke (logo-nadpis, slogan a menu). Pri lepšom prizretí je mi jasné podľa čoho je to zarovnané, ale na prvý pohlad to vyzerá chaoticky.
Svieži dizajn + zdravé technológie + výrazná chuť, výorné slogany.
Grafické a technické zručnosti by som odtial vyhodil, aj keď oceňujem zaujímavé spracovanie, no nikoho nezaujíma, že Javaskript zvládate iba na "pokročilej" úrovni, ako zákazník očakávam profesionálnu službu za každých podmienok.
Celá stránka stavá na bledých (sviežich?) farbách, no neviem, či nie trošku prehnane. Veľmi jemne by som zvýšil kontrast prvkov voči pozadiu.
Čo sa týka fontov tak každá bežná kombinácia OS a prehliadača vykresluje fonty s antialiasingom a hintingom, výsledný render v browseri môže byť lepši než úplne vypnutý antialiasing v Photoshope.
|
|
Registrovaný: 24.01.07 Prihlásený: 01.07.18 Príspevky: 753 Témy: 24 | 24 Bydlisko: Poltár |
tu Ťa celkom chvália, na webtrhu to vyzeralo trochu inak...ale mne sa tiež páči i keď treba vytknúť tie lieky v headri...
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 11 ] | |
|