potrebujem poradiť diaľkové ovládanie pre HTPC v ktorom bude bežať XBMC Live nainštalované na HDD. Musí byť dostupné tu na Slovensku, fungovať hladko a mať dosah minimálne 3 metre s tým že príjmač bude v zadnom USB teda nebude priama viditeľnosť. Momentálne mám Win7 Ultimate 32 bit s iMon správcom čím funguje dodané diaľkové ku skrinke Thermaltake VF7001BNS DH101. To ale počítam že fungovať nebude, preto zháňam nové.
no to som pozeral, zrejme fungujú len tie čo su tam uvedené iné nepôjdu počítam. asi sa ešte skúsim spýtať v jednom obchode s pc možno budú vedieť poradiť. ešte ma napadlo kúpiť lacný tablet ako je niečo takéto http://www.alza.sk/point-of-view-mobii- ... 289988.htm dať do neho appku a používať ho ako jednoúčlové zariadenie
to by uz bola blbost, zbytocne preplatis a stratis pohodlie DO musel by si casto nabijat, alebo vzdy zapinat wifi kup si niekde na nete z bazaru za par eur DO zo zoznamu a mas.
takze cele sa to odklada na neurcito, rodine vyhovuje win 7, nepouzivaju to casto takze ich to az tak netrapi, dakujem zatal za pomoc, no myslim ze po upgrade to xbmc skusim nahodit