Dokonca 21€ Neviem či si to ešte nevidel, ale existuju take "viacfunkčné" ovládače, ktoré sa dajú používať na TV, Video, DVD, satelit, vežu a neviem čo. Len pozor, oni síce popišu, ale funkčnosť môže byť uplne iná :-/
Áno tie multifunkčné ovládače poznám,no mám pochybnosti že to bude fungovať na satelit.Viem že na tv,rádiá a podobné hovadinky to ide no na satelit..uvidím,každopádne nejaký skúsim..niekdo iný s tým nemá skúsenosti?
Ak máš mobil s IRda tak existuje taky software, čo ovládaš pomocou IRda rôzne zariadenia, možno by sa tak dal aj satelit. Ja som mal taky program na PDAčku a vola sa NEVO
Nemám telefón z infrákom a má to naozaj slabý dosah..navyše kebyže mám kombíky na tom satelite,nebolo by to také súrne,no žiadne na prepínanie programov tam niesú (aspon čo som videl )
http://store.handango.com/include/pictu ... me_ppc.gif Vyzera to tak nejak a mne na PDAčku to bavilo aj na 4 metre, ak tam nebude značka tvojho satelita, tak to vobec nevadi, môžeš si stiahnuť z netu. Tam ide len o to, žeby diaľkový ovládač mal taku diodu, ako je fototranzistor na zariadeni, väčšinou sa použivaju infračervene diody aj fototranzistory
omg cromorne ty nevies citat?
skratka nema telefon s irda tak naco toto pises?
@mEyz - asi ti nic ine neostane len kupit ten co si pisal v prvom prispevku bude to sice drahsie ale asi jedine mozne riesenie aj ked neviem naisto ci ti ten ovladac bude fungovat
To neviem ani ja či to pôjde preto by som rád vedel či to náhodou niekdo neskúšal ten multifunkčný ovládač?K satelitu?Aby som to ak tak nekupoval zbytočne keď to nepôjde,zatiaľ neviem o nikom z blízkosti kdo by mal nejaký multifunkčný ovládač na vyskúšanie.
Najlepšie je ten SP zobrat do predajne a tam vyskušat či ti bude fungovat dake DO, no zväčša tieto univerzalky nefungujú na všetky SP, da s aj objednat na tvoj satelit dialkove cez net no ale noj kamoš ma tušim kontakt na ních ale ten je momentalne mimo slovenska, inak k tej cene 20€ sa ani nečuduj lebo ja mam Dmsis-320 a bez orginalu žiadny DO na tom nefunguje, dalšia možnost je že to zoberieš do servisu a oni ti zabezpečia DO