Ahojte, mam taky delikatny problem, boli u mna znameho susedia aj so synom s PC, ze im stale pada windows tak, ze sa musi zakazdym reinstalovat a v servisoch im vsade tvrdili, ze je asi vadna doska. No ked to doniesli ku mne, len nebootoval windows, ani logo sa nezobrazilo, tak som formatol disk, reinstaloval windows, ovladace, proste vsetko a robil vsetky mozne zatazove testy, ktorymi som komplet pc zatazil na 100%, nechal som to hodinu bezat naplno a nic, mne pride, ze je PC OK. Ale dva dni na to mi zavolali, ze to zase padlo. Ich syn vie, ze ja chcem predat PC a ten ich je o dost horsi nez ten moj a mali by na novy peniaze, tak mam podozrenie, ci ten synacik nemaze dake systemove subory zakazdym, aby sa dostal k lepsiemu PC. Lebo sa mi zda velmi nepravdepodobne, ze by chyba HW vzdy zrutila system tak, ze nebootuje ale na disku sa zdaju byt subory neporusene, a co viem, ak by sa jednalo o HW chybu, vzdy by to zmazalo nieco ine, no nie? A nie kvoli kazdemu zmazanemu suboru nebootuje windows, bez par suborov z vacsiny suborov system aspon zobrazi bootovacie logo, alebo nabootuje, no nie? Pri kazdej reinstalacii windowsu sa subory predsa rozhadzu na disku inaksie, cize pripadne vadne sektory by vysli na iny subor, navyse to neslo hned. Cize aka je pravdepodobnost, ze to robi HW? Ja myslim, ze to ich synacik, ktory inak je v PC totalna lama, ked ten PC doniesli, mal namontovanu novu cdromku a zabudol ju zapojit a ja sa mozem divit, preco nejde a ani ip na internet nevedel kde zadat. Tak co myslite?
P.S.: Nepiste mi odpovedi typu: Povedz im ze to je vadny pocitac, nech kupia ten moj. Sice sa chcem toho mojho zbavit, ale som podctivy, mam dobre meno a nechcem si ho pokazit.
|