Ahojte ... Pred casom som mala problemy s teplotou procesora. (Dual Core Intel Pentium D 805) Teplota podla Everestu mi castokrat presvihla 70°C, kedy dochadzalo k zamrzaniu. Na odporucanie som vnutro vycistila od prachu. Vsetko bolo OK priblizne 2 mesiace, teplota okolo 30-40°C... Avsak predvcerom z nejakeho zahadneho dovodu mi PC pri starte zacal vydavat cudne zvuky. :-/ a odvtedy ich vydava stale, niekedy stichne...potom znovu. Zistila som znova podla Everestu ze sice teplota na CPU je 42°C, ale Dioda GPU ukazuje 53°C niekedy až 56°C. Citala som niekde, ze sa to tyka grafickej karty... Vedel by mi niekto poradit v com je asi problem???? Dakujem.
niekedy ide uplne v pohode potichu...ako siel predtym...ale casto zacne tak zvlastne ako keby vrcat tazko sa to opisuje ten zvuk ... ma tendenciu kolisat... huci menej potom viacej zase menej a tak plynule prechadza..a niekedy len na 3 sekundy zahuci a potom nic.
Ako keby fen na vlasy je pusteny a podobne...
Otvor bednu a skus zistit povodcu toho zvuku. Pravdepodobne to bude nejaky vetrak. Mozes ho skusit vycistit. Ale ak to nepomoze tak ma loziska v tahu. Ak mas PC v zaruke a vzadu nalepku tak do servisu.
praveze uz neni v zaruke ... hej to som uz spravila a myslim si, ze je to grafika..lebo ked znizim otacky na fan pri cpu tak stale pocujem to iste...a ide to veru aj zo spodnej casti PC, kde je grafika... no nic...asi aj tak bude musiet ist do servisu..neda sa pri tom pracovat.. diki za odpovede!