caute mam taky problem nahodil som si call of duty 2 demo a islo v pohodke ale ked som dal full gamesu tak us mi vypisovalo ze mam neodstranitelny error a da ma na stranku ako help a tam je akoze nejaky navod ako to napravit popis ci nemam nieco vypnute ale ked som to popozeral setko mam ok ! a directX mam 9.0c ..vie niekto poradit ???
grafika je : mobile intel(R) 945GM express chipset family je to v notebooku
a ta hlaska presne zie : directX(R)e ncountered an unrecoverable error. check directX FAQ for possible solutions. este pred tou hlaskou mi vyhodi ci chcem hru spustit v safe mode.
vies krasny moj ked si budes kupovat ako 18 rocny sam book za vlastne tak budes rad ze tam bude aspon nieco take a da sa povedat ze to celkom slusne taha taku hru ...ale inak diky za radu
Noo, neviem sice kolko rokov mas teraz, ale v 18-tich by si uz davno mal vediet ze book neni na hry, a toboz nie crep za 15000 (sudim podla grafiky), a tudiz od niecoho podobneho ani necakam vykon v hrach. V 18 tich som mal za vlastne prachy PC athlon xp 2500 a geforce 6600, takze som nemal problem s nicim.
V tvojom pripade nemas moc co vyskusat...skus to co som pisal, resp. to demo si predtym aj odinstalovaval?