zdravim
pred mesiacom som kupil notebook, neboli s nim ziadne problemy. vcera som ho prebudil zo sleepu a zistil som ze notebook sa neraci pripojit na siet. po vsemoznom skusani sa dokonca sam restartoval win explorer. nesiel som s tou sietou pohnut a tak som NB restartoval. na moje prekvapenie nedostal som sa nikde lebo vyskocila hlaska
disk I/O error replace disk and press any key . tak som nazrel do biosu pretoze nikam inam sa nedostanem. boot priority su v poriadku, dokonca BIOS ten disk najde. ale stale ten isty error. ked som ho skusil bootnut z flashky ani ten disk nerozpozna. moze to byt nejaky virus alebo HDD skoncil?
prosim neviem si s tym nijako poradit
EDIT: skusal som to nabootovat z linuxu a tam mi ten disk normalne zoskenuje je na nom vsetko co tam bolo vratane systemovych suborov. Tak som sa pokusal opravit MBR z win7 dvdcka. skusil som najprv cez command prompt a BOOTSECT.exe a parametrami /nt60 ALL ale pise mi ze sa nevie dostat na systemovu particiu. ked som chcel dat autorepair tak v tychto miestach
mi vobec nenajde nainstalovany sijaky system. pritom tam na disku fysicky tie systemove subory su.
takze nejake napady? NB je sice v zaruke ale nemozem si dovolit cakat 30 dni kym s tym nieco spravia.