No takže po dlhej dobe sa chcem znovu ozvať s novými zisteniami. Po úplnej reinštalácii PC (nová win) problém trvá v takejto podobe. Trošku som sledoval kde mám problém a jedná sa o hru PUBG. Skúsim to popísať čo najlepšie. Takže dokedy som začal mať tento problém čo sme tu riešili pubg mi išlo normálne. Žiadne extra dropy fps atď... avšak nejako ako som začal riešiť túto tému tak som začal mať problém s dropmi fps a myslel som si že je chyba niekde v PC, preto som aj reinštal win, pozrel disk ako ste mi radili atď. Lenže problém stále je. Konkrétne sa jedna o to že podľa odsledovania som zistil že PUBG ako hra mi ide úplne v pohode ako predtým ako bol problém v tých miestach kde nemám dohľad na žiadnu texturu Domu. Nezáleží od ich poštu či sú 2 alebo 50. Akonáhle som v krajine v PUBG vonku kde sú domy, tak mám neunostné FPS dropy. Ak idem do prírody tak ide hra plynulo. Ak som v dome tak tam hra ide plynule. Ďalšie čo som však odpozoroval je to že keď som v dome tak mi skáču textury, trochu farby niekedy sa menia ale čo je dôležité na texturach mi preblikujú štvorce po celom interiéri domu. Vonku to ide všetko v pohode. Toto robí len vnútri. Takže mi napadá otázka kde môže byť problém. Hru som aj 2x nanovo stiahol keďže som si myslel že môže byť chyba niekde tam.
http://prntscr.com/hzega9 na screene som sa to snažil zachytiť cca o čo sa jedná.
Neviem či má grafika problém s tými súborami ohľadom domov alebo čo keďže len tie mi zhadzujú fpska. Neviete niekto ako tento problém odstrániť? Ešte som sa nikdy s tým nestretol