pls hodte sem imege ako to ma presne vyzerat napajkovane na tom konektori....lebo ja som to spravil a displej vobec nereaguje....mam nastaveny aj lcdhype ....tam som nastavil port na 378....dam nejaky script a v nahlade mi ide ale na displ. sa nic neobjavi....pls help!
no co podarilo sa to niekomu? mne hej ale ani zaboha nemozem docielit toho aby som mal dlhsi kabel ako je cca 25cm, chcem to totiz dat do predu na case a nemozem, lebo obraz je rozhadzany
no elektrotechnici zacnite radit co stym ,resp co tam mam dorobit na zosilnenie alebo rusenie signalu ... atd
_________________ MacBook Pro Retina 13 | iPhone 5 16GB black | iPad mini Retina 16GB Space Grey CASE Corsair 300R Carbide Series | RAM Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition | CPU Intel Core i5-4670K | COOLER Corsair H60 | MB MSI Z-87 G43 | VGA Gigabyte R9 280X OC rev.2.0 | PSU Seasonic S12II-520 | HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB | LCD LG IPS2364V
no takze sa mi to podarilo rozbehat... zapojenie klasika podla tej tradicnej schemy.... neviem co ste tu sachovali ze prevratit a inverzne zapojit.. sak ked kupite lpt port tak tam mate tie cisla predtlacene podla nich zapoji aj neamater potom bol problem s rozhadzanym displejom... no skusal som zmenit rozlisenie v konfiguracii programu lcdhype na 84x48... a uz to frciiiii
hej... radic mas v tom mobile.. presnejsie v displeji.... sak na metku.net mas aj obrazok ako vyzera displej zozadu.. tam je cely plosal zo sucisatkami aj s radicom...
jáj tk to je haluz, skusim to ked zozeniem ten mobil, nemá niekto napredaj?
Alebo ten radic nie je v inom mobile? 3510i, Alebo mám nepoužívaný 3220, nexem ho toiž rozobrat ked tam nahodou nebude
no ja ti odporucam zohnat tu 6610 ci aky to tam pisu.... som skusal aj z podobneho mobilu ale ono to nepasuje tam je radic uplne iny.. takze ak chces farebny displej tak jedine 6610.. inak na to kasli...