Zdravim,
mam trochu problem s mikrofonom. Pri pouzivani programu Ventrilo mam akoby velku spatnu vazbu. Akoby pisem preto, ze to nieje klasicka spatna vazba. Ide o to, ze mikrofon nahrava nielen to co hovorim, repsektive zvuky z okolia, no aj to co "vychadza" z PC.
Myslim to tak, ze ked som vypol reproduktory a pustil nahodnu pesnicku, mikrofon to vsetko nahraval. Pritom v miestnosti bolo absolutne ticho. Pri komunikacii cez Ventrilo sa to potom prejavuje tak, ze ak nieco poviem sucasne s inym pouzivatelom, tak ten neuveritelny hukot a ozvena je neznesitelna.
Zacalo mi to blbnut po preinstalovani Win. Predtym to slapalo bez problemov. Proste som prvykrat zapojil mikrofon, spustil Ventrilo a kecal. Teraz som vyskusal uz vsetky nastavenia, preinstaloval som ovladace asi 10x, aktualizoval som ich no nic nepomaha.
Je tu este taka vec, po zapojeni mikrofonu do zvukovky mi software ukaze, ze bol mikrofon zapojeny, no ani cez tento software nemozem nijako menit hlasitost mikrofonu a ani cez windowsacke nastavenie (ten repracik v pravo dole). V programe mam iba kolkonku mic a ziadny ukazovatel hlasitosti a vo windowsackom "repraciku" mam len polozku mikrofon pod nou ukazovatel hlasitosti s ktorym sa ale hybat neda. Da sa len klik na moznost stlmit.
Nasiel som niekolko rad na roznych forach no ziaden problem sa presne nezhodoval s mojim a zvycajnesom uvedene rady ani pouzit nemohol koli tomu, ze pocitac akokeby o mikrofone ani nevedel (vid odstavec vyssie).
Ak by mi mohol niekto pomoct, bol by som mu neskutocne vdacny.
|