Zdravim,
chcel by som sa poradit s ludmi na tomto fore o vybere RS pre nas novy projekt... ale pred tym by som vam chcel priblizit nase posobenie a podrobnosti o pripravovanom projekte.. Sme skupina ludi ktora za sa zaobera organizovanim roznych akcii... Spolupracujeme zo spolocnostami ako su napr redbull, finlandia... Nas novy projekt by mal byt zamerany na databazu klubov, djov po celej EU...
Ma tam byt vela funkcii tak napisem len nejake hlavne... registracia bude rozdelena na 3 casti: DJ, Klub, Uzivatel... kazdy dj si bude moct vyplnit o sebe info, pridat tracklist... sety sa maju pridavat formnou odkazu na iny server na ktorom je mp3 nahrana, club pridavanie eventov + funkcia potvrdenie ucasti pre uzivatela... nasledne zobrazenie ludi ktory sa chystaju naakciu , maju tam byt skupiny, pridavanie priatelov, bazar,
galeria fotiek pre uzivatelov, djov, kluby + video galeria tohto typu... dalej forum, samozrejme novinky ... je tam strasne vela veci naplanovanych tieto su hlavne ..da sa zbuchat nejaky rs s modulmi alebo je lepsie si to nakodit co by zabralo viac casu ... ide mi hlavne oto aby sa tie moduly dali jednoducho urpavovat co sa dizajnu tyka a pridavani fieldov.. vzhladom aj nato ze sekcia Eventy maju byt v style mapiek statov a po klinuti na kraj sa zobrazia prislusne eventy...
este taka drobnost ze to ma byt nieco ako szene...
napisal som tu len hlavne veci ale ludia ktori do toho aspon trosku vidia vedia si predstavit co bude vypisane pri infe o djoch atd... takze ak bude otazka kludne napiste... Dakujem
|