imrich píše:
Chcem sa naučiť programovat a použivat aj dll môžet my poradit ako na to.
A Aký program by som mohol stvorit, či C, C ++ Pascal, Java alebo neaký iní.
Alebo niečo použitelné pre 32 bajtové počítače "proste pre dnešnú dobu určene".
P . S. Som len začiatočník ale mám fúru času
A ak je možnost E-Knihy použit doporučte my budem veľmi povdační.
Dakujem za pomoc.
ach boze..
1.) ozivujes temu z januara tohto roka
2.) nemyslim, ze by si mohol vytvorit novy program C... mozes jedine programovat v jazyku C, C++ a podobne. urcite najskor zacni ucenim sa pojmov !
3.) fuuuha, tak to si prisiel asi z buducnosti, lebo programovat pre 32 BAJTOVE pocitace ???? ROFL ?! mne bolo zname, ze pre osobne pouzitie su dostupne zatial maximalne 64 BITOVE pocitace... vsimas ten rozdiel v slove ? tebe to mozno nepride dolezite, ale trepol si riaden nonsens. pred zacatim programovania si nastuduj daco aj o samotnych pocitacoch
4.) je nadherne ze si zaciatocnik a mas furu casu. v tom pripade zacni daco studovat o samotnych pocitacoch, ako priblizne funguju a podobne, a prepracuvaj sa do hlbky. POTOM zacni skusat jazyk pascal aby si pochopil zakladny princip programovacej logiky a ked si budes mysliet, ze ako tak zvladas, prejdi na C. az ked budes v tom macher, potom si chod uz na aky chces programovaci jazyk, ci C++, java atd... skor urcite nie
5.) odporucit ti daco ?
www.google.sk, tam je v podstate vsetko, treba len spravne hladat. postupuj podla toho co som ti napisal a mas aspon aku-taku sancu daco dat dokopy...
uvedom si par veci
- ocividne ti je jedno ci hovoris o 32bajtovo ci 32bitovom pocitaci
- mylis si programovacie jazyky so samotnymi programami (ten program v com budes pisat kod je len nejaky editor + kompilator, nie samotny jazyk! )
- potrebujes poznat priblizne ako pocitac funguje a potrebujes aj poznat logiku algoritmov, bez toho sa nepohnes dalej