Neviete kde najdem dokumentaciu k phpBB template triede?
Chcel by som tu triedu vyuzit, ale dokumentaciu alebo priklady (okrem konkretnych zdrojakoch fora) neviem najst..
DIk
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Myslím, že nemáš šancu. Ja som sa to pred naprogramovaním vlastnej triedy snažil nájsť, a nič som nenašiel, a navyše keď si prečítaš tú licenciu, tak to nemôžeš vo svojích veciach použiť
BS, phpBB trieda je na nič, je zbytočne dlhá, nič nevie. Radšej si napíš vlastnú, alebo nájdi niečo lepšie. Ja som napríklad úplne spokojný s triedou od Tominatora a tá ma okolo 300 riadkov, čo je minimum.
Tominator,Flety, ja som sa vas pytal na nieco ine.. Prd viete o tom, naco to potrebujem tak netrepte kraviny...
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď