Ahojte všetci, som na tomto fóre úplne prvý krát a neviem si rady, potrebujem pomoc. Stala sa mi takáto vec, mám zložku, ktorá je pre mňa veľmi dôležitá, ale nechcel som aby mi zaberala miesto na ploche, tak som na ňu jednoducho vytvoril odkaz a išiel som ju presunúť do C, teda pevný disk, teda otvoril som Céčko a išiel som ho tam vložiť a vtedy mi to omylom skočilo do nejakej zložky ktorá má názov samé čísla a malé písmená, začína to nejak c73... Následne som tú zložku otvoril a tam je veľa wordových dokumentov, ktoré keď otvorím tak je tam napísané: niečo s licenciou pre Microsoft atď. No skrátka tú svoju dôležitú zložku tam mám, ale nedá sa mi otvoriť. Po kliknutí na ňu mi to vypisuje že: prístup byl odepžen a že tento dokument je neprístupný. Táto zložka nejde ani kopírovať, ani odstrániť a ani otvoriť, skrátka stále že prítup byl odepžen. Neviete mi prosím poradiť ako ju otvoriť, neviem si rady mám tam dôležité veci, niektoré som si nezálohoval takže strašný prúser. Ďakujem moc
| Nazov temy je nepresny, nabuduce skus vymysliet lepsi. Ďuri
| Tema presunuta. Snaz sa temy zaradovat spravne, lebo nabuduce mozu byt zmazane. Ďuri