Zdravim, vopred sa ospravedlnujem za pripadne nepresne vyrazy, kedze o sietach neviem zhola nic, takze mam PC s internou sietovkou a chcem chytat od kamarata pomocou Wi-fi internetovy signal, kamarat byva o poschodie nizsie, klasicky panelak, PC nemam v izbe pod kamaratovym oknom, ale hned vo vedlajsej miestnosti, co je cca 20-30m, doteraz som mal net spojazdneny pomocou kablou, ktory isiel do switchu hned do vedlajsej izby, nasledna odtial isiel cez vyvrtaniu dieru do exterieru az ku kamaratovmu oknu, co sa, ale nestalo sikovni robotnici pri zateplovani panelaku pochovali kabel, ktory po par mesiacoch uplne stratil pripustnost a preto hladam alternativne riesenie v podobe Wi-Fi. Mam wifi router, klasicky switch, tonu kablov teraz by som ,ale potreboval poradit ako to co najefektivnejsie poriesit, teda ci mam kupit wifi sietovku novu, alebo sa da signal chytat cez wifi router popripade len cisto cez antenu, ktora by sla rovno do PC, vsetky napady su vitane. Nebranim sa ani kablovemu systemu, ktory som mal doteraz. Dakujem
|