Zdravím Vás, opäť žiadam o radu. Vidím že sa mnohí vyznáte aj ohľadne audia.
Chcel by som si doma trošku ozvučiť izbu, pozeral som rôzne domáce kiná a pod. no páči sa mi aj predstava kúpiť receiver + 2x stĺpový reproduktor dopredu + 2 satelity do rohov izby + centrál a subwoofer. Pozeral som zbežne nejaké sety na alze no priznám sa nevyznám s v tom vôbec, všimol som si že niektoré receivery majú aj airplay čo je super. Ide mi hlavne o to pripojiť TV (aby zvuk z TV išiel cez repro samozrejme), pripojiť PC aby som mohol púšťať hudbu a rovnako keď pustím z PC cez HDMI v TV blu-ray film nech to pekne počuť, rozmýšľam neskôr aj o kúpe blu-ray prehrávača nech nemusím zapínať PC
Nie som žiadny audiofil no bol by som rád keby to za niečo stálo aj keď asi budget nie je na nejakú extra kvalitnú hudbu. Tých 900€ je max limit, radšej by som sa zmestil do tých 700-800 + dokúpil blu-ray prehrávač
Pôvodne som chcel kúpiť "len" soundbar alebo domáce kino, no rád by som si "ujebal" aj hudbu trošku hlasnejšie
Ak by bolo treba nejaké info len píšte čo budem vedieť zodpoviem, PC je: MB: ASRock Z97 EXTREME6, CPU:Intel Core i7-4790K + Noctua NH-U14S, VGA: ASUS GeForce GTX 780 DC2OC, RAM: Crucial 32GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, SSD: Crucial MX100 256GB, HDD:Western Digital Green 1TBx2, Optika ASUS Drive Blu-ray, W-16D1HT, PSU: Super Flower Leadex 80Plus Gold - 650W, CASE: Fractal Design Define R4
TV niečo takéto
http://www.alza.sk/40-samsung-ue40f6510 ... 397863.htm (není to presne tento je väčší ale niečo podobné neviem presný model)
Ďakujem.