xml:
1: 2-3 weby cez joomla,k tomu zopar pluginov: na videa(ktore budu na serveri,len par vlastnych),kunena forum,a zoo componenty,ace sef,jfinilizer, a mozno este 2-3,ostatne mam z vacsa vypnute,pouzivam iba tie nevyhnutne
2: aj na internet,cez cca 20-40Mbit down a 15-60Mbit up,verejna - to mi ide na daky server vo viedni,a na server antiku(som zo zapadneho slovenska) mi to ide cca 50 a 35
3: heh,navstevnost je momentalne minimalna(par unique navstev denne),ale maximum co pocitam je tak 100-150 navstev denne
4: ani moc nie,naucime sa,par rockov som bol uzivatel suse,ale ta mi pride tazkopadna zo zaciatku a vyladovat sa mi moc nechce a ani spominat,kedze naposledy som bezal dake distro 2-3 roky do zadu
5: ta cena,ono nejdem na tom bezat velmi vytazeny web,a ked si vezmem,ze od WS, mam virtualny (512 MB RAM, 15 GB HDD, 1 CPU) za 17e,tak to mozem spravit lepsie a doma a za porovnatelnu cenu
ale privitam navrhy,ak by to boli rapidne rozdiely(hlucnost,teplota,vykon),tak urcite som ochotny aj priplatit,samozrejme treba brat ohlad na celkovu spotrebu
btw,nechcem na tom susit pradlo,ale ani zaspavat pri zavodeni vrtuliek
Millfox:
to viem,ale za tu cenu,je to myslim super,vela miesta nepotrebujem.
shaggy:
hej,hosting mi ide pomaly, zmluvu som moc nestudoval,ale provider je dost benevoletny,ano priplacam si za verejnu IP adresu,staticka-nestaticka zmenila sa mi zatial iba raz za posledne 4roky a ked tak,existuje no-ip.com