Rocny poplatok musis platit vsade, je jedno ci je to sk, cz, eu, com etc. Co sa tyka prepisu, tak sa musi vyplnit na stranke sk-nicu "F6 - Zmena Držitela [T]" tento formular sa vytlaci a u notara overi vlastnikom domeny a novym vlastnikom. Ak je danej domeny registrator A a ty nemas vo svojom konte v sk-nicu tohoto registratora, tak nasledne musis svojho registratora poziadat o vystavenie formularu tusim F5, nepametam sa uz za ktory zaplatis nejaky poplatok +- 200sk asi a dana domena bude mat zmeneneho aj registratora, aspon tak nejak som postupoval ja, ale to bolo uz davno, cize si to nepametam na chlp presne o-)
Co sa tyka sk domeny, tak jej vlastnikom moze byt ktokolvek kto je obcanom SR, co sa tyka cz domeny, tak to iste plati aj u nich, kedze si obcanom SR a nie CR, tak domenu musi mat na seba napisanu nejaky registrator, trebars spominany websupport bude figurovat ako majitel danej cz domeny, samozrejme vlastnikom si ty kedze si za danu domenu zaplatil a mas na to aj doklad, cize bat sa toho ze by ti ju po case registrator cez ktoreho ju zaregistrujes prebral, predal ci zablokoval nemusis, este som nikde necital nieco take ze by sa stalo
![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif)