na vaio bookoch je treba nainstalovat aj niektore utility,ale uz si presne nepamatam ci vaio centre alebo vaio care alebo nejaku taku chujovinu... (kuk dole,spravil som edit,googlil osm to)
samozrejme pocitam ze chipset,USB 3.0 (ak su), citacku prstov (ak je) a podobne kraviny si instaloval...
inak,napadlo ma: VSETKY vaio booky s predinstalovanym OS maju aj recovery particiu,ak si ju nezmazal,instaluj (obnovuj) windows tadial,drivery uz budes mat nainstalovane.... (no budes musiet vymazat vsetky kravoviny ako napriklad ten ich antivir a vsetky nepotrebne programy... no stale je to lepsie ako byt bez driverov
ps: na programy/drivery/vyhladavace driverov a vsetkeho ostatneho od
tretich stran sa vykasli... vyhladavace driverov su plne virusov,drivery od tretich stran nebyvaju funkcne.... instaluj iba zo stranky vyrobcu notebooku,alebo zo stranky vyrobcu komponentu (synaptics,atheros a podobne) ale na hladanie driverov od vyrobcu komponentu potrebujes vediet jeho rpesne PN a na to by si musel rozobrat book...
//vaio
event service si instaloval ? ak nie,tak inštaluj
//2: aj
vaio original function settingsa byt tebou preinštaloval by som ten win ešte raz... dohovie ake debiliny si tam uz nainstaloval a postahoval... ako som pisal,vyhladavace driverov su vacsinou virusy...