Prosim vas potrebujem poradit, mám uplne primitívny problem a neviem ho vyriešiť. Mam notebook ACER Aspire 5720Z , po reinštalácii Windowsu XP nemám v nom žiadne drivery na Bluetooth, Wifi a Lan. (Predtým tam už bol nahodeny XP od novoty ) Dteraz mi to nevadilo, ale teraz nutne potrebujem nainštalovať sieťovku lebo chcem dońho pichnut ten RJ45 sietovy kabel a pripojit ho na net. (Pred reinstalaciou windowsu som to raz skušal a išlo v pohode) Nemám k nemu bohužial žiadne instalacne CD. Bluetooth a wifi ma nezaujimaju potrebujem len tu sietovku. Hladal som 2 hodiny, najprv na oficialnych stránkach potom všade po nete. Ja ani netušim čo je to za značku sietovky, všade pišu v špecifikaciach toho notebooku len Gigabit Ethernet 10/100/1000. Ked dam hladat že Gigabit ethernet drivers nájde mi to samé hovadiny, niečo som už aj skúsil stiahnuť ale to ani neboli ovladače. Vo windowse v device manageri mi to proste piše len žltý vykrčiník a vedla neho Ethernet Controler. (Skušal som už aj ovladače priamo z windowsu, ani jedni neboli správne) Kde mam na to zohnat ovladace, som s toho na nervy už. Ako zistim čo je to za sietovku ako ju spojazdnit. Strasne by som bol rad keby ste mi poradili diky moc, proste som taka lama ze neviem ani blbu sietovku nainstalovat