Zdravim, stretol sa tu niekto s takym probnlemom ze: mam dva monitory, jeden je cez hdmi jeden cez display port. Cez DP mi jeden ide na 144hz, res: 2560 vs hdmi: 60hz res: 1980. Problem je, ze niekedy mi pri hrani nejakej hry, monitor ktory ide cez DP strati signal a zacne blikat, akoby sa vypinal a zapinal po strate signalu - fix je switchnut ten dany monitor na hdmi inpu a potom spat na DP, pripadne vytiahnut a zalozit nazad kabel. Robi to ozaj sporadicky. Skusil som vymenu kablov, portov, ovladace. Graficku som vylucil, predtym mi to vobec nerobilo rok aj nieco, ale mal som monitory obe cez HDMI (ten co mam teraz je novy, a jeden z tych hdmi som vymenil). Nevie neikto co by to mohlo byt? Mam win10 a na ploche a pri jednoduchych hrach mi to vobec nerobi, mam dojem, ze to je pri hrach kedy aj CPU trocha zatopi. Zdroj neni problem mam 650w.
_________________ __________________________________________________________ Specs - CPU: Intel Core i7-8700GPU: ASUS ROG STRIX GAMING GTX1070 OC DirectCU III 8 GB RAM: T-FORCE 16 GB KIT DDR4 3866Mhz CL18 MB: MSI Z370 PC PRO COOLER:: NZXT Kraken X62 PSU: Seasonic M12II 620 SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD: Seagate BarraCuda 2TB CASE: Fractal Design Define R5 Black Additional: 2x Be quiet! Pure Wings 2 120mm a 140mm / 2x Fractal Design Dynamic GP14 140mm |