Zdravím. Pred 3 dňami som si kúpil hru For Honor. Problém je v tom, že mám červený NAT Type, čo znamená, že nemôžem hosťovať "server"(nie sú tam servery ale je to P2P) čiže mám nevýhodu pingu, mám trochu dlhý matchmaking, veľmi dlho trvá než mi nájde deathmatch, väčšinou mi to hodí error. Skúšal som všetky rady, čo som našiel ako statickú IP, Portforwarding, pridanie výnimky do Firewallu a Esetu, vypnutie Firewallu a Esetu, spustenie hry cez Admina, ale nič nefungovalo. Chcem sa teda spýtať, na nejaké rady alebo či by to mohlo byť spôsobené mojim internetom, pretože sa pamätám, že v minulom roku som hrával Call of Duty a tam som mal NAT Moderate (stredný a.k.a. žltý) a neskôr sa mi nedalo pripojiť k nikomu do party a ani nikomu sa nedalo pripojiť ku mne do party. Ak by to bolo mojim internetom ako to riešiť s providerom (UPC) ? Vôbec netuším, čo im povedať ak tam budem volať, alebo načo sa ich pýtať/čo od nich chcieť.
Ďakujem všetkým za rady. (Postnem to aj do Hier, keďže to súvisí s internetom, ak to vadí tak sa ospravedlňujem a kludne jedno z toho zmažte.)
|