Ahojte prosim vas uz druhy pokus naklonovania HDD disku na SSD mi zlyhal. Skusam to cez Macrium, v prvom pripade som urobil chybu, ze som tiez, ako tu sa spomina, nedal naklonovat aj ostatne particie v poradi ako na povodnom disku. Teraz to skusam znova, ale tentokrat vobec netusim, kde sa mohla stat chyba. Klonujem z vacsieho (750GB) na mensi (256). Tu postup: - vybral som vsetky particie z povodneho disku, ale kedze systemovy C bol velky, zredukoval som ho v "propertiers" na taku velkost nadoraz, aby sa mi zmestili aj ostatne, za nim nasledujuce particie - na novy disk som to dal fakt natesno, poslednu particiu nastavil velkost tak, ze uz bola sice cervena, ale to by nemal byt problem, minimalne miesto na particiu Macrium urcil a to som dodrzal - spustil som proces klonovania - trval vyse dvoch hodin - Macrium zahlasil uspesne ukoncenie procesu, vybral som stary disk a dal novy naklonovany - restartol NB - a vyhodilo mi chybu error bootovania 0xc000000e winload.exe in - nepomohlo ani Rescue Media vyvorene v Macrium, ani oprava z bootovatelneho media Win10 (vsetko podla postupu)
Netusim ako dalej. Zvlastne je, a tam je mozno pes zakopany, ze ze na povodnom disku nebola ani jedna particia oznacena ako PRIMARY, okrem prvej WINRE (Active), vsetky ostatne su oznacene ako LOGICAL - vratane C: A tak ich aj naklonovalo. Skusil som aspon C zmenit v Ease US Partition Manager na PRIMARY, ale nepomohlo ani to. Proste NB nevie z noveho disku vobec nabootovat. Viete poradit, ako to vyriesit? Ako by mali byt spravne oznacene particie?
Vdaka
|