Zdravím, hneď na začiatok poviem, že som fórum prechádzal videl som podobné témy, ale tie neriešia môj problém. Možno teda riešia, ale neviem o tom..
Tak teda k veci. Napíšem to laicky, po lopate. Mám Antik Plus internet, kábel z chodby do bytu. Ten kábel je zapojený v routri (D-Link DIR 600, volajme ho R1), z R1 ide ďalší kábel mne do PC. Takto to je zapojené štandardne podľa zmluvy. Ide o to, že nemám dostatočný Wi-Fi signál v izbe a obývačke, pretože Antik zapožičiava smiešne routre. Našiel som doma nejaký router, TP-LINK WR841ND (volajme ho R2), chcel by som z neho WiFi aby som pokryl izbu a obývačku kde signál z R1 nedosiahne. Ide o to, že nastavenia R1 meniť nemôžem. Takže otázka ako si to mám zapojiť keď nemôžem tie dva routre prepojiť káblom (veľká diaľka). Napadlo mi to tak, ja mám kábel v PC, keď ho zapojím do R2 a z R2 do PC pôjde to nejak aby som mal net v PC a aj WiFi cez router? Ide mi len o WiFi. Predtým brat prepojil dva routre spolu a vypadávalo nám vkuse WiFi až musel prísť týpek z Antiku. Dúfam, že to chápete, pretože už asi ani ja sám nechápem čo som práve napísal..
Vďaka za pomoc.