Dobry den ja by som potreboval zistit ci sa da spravit to ze mam windows 7 a windows xp a tie by som chcel nainstalovat ale tak aby na ucte praca bol windows 7 a na ucte zabava windows xp.
Dalo by sa to tak spravit ? Ak ano ako by som to spravil ?
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka
alebo tam nemáš žiaden Win??
tak daj najprv WXP a potom W7...aj ked aj opačne sa to dá inštalovať...samozrejme disk musíš rozdeliť na dve/alebo viac/ partícií
no to fakt neviem ale predsa sa dá vybrať kam to nainštalovať
a to naozaj XP-čka nespoznajú že na disku C: je niečo nainštalované??...to by bol blbý systém,to spoznali aj W2000
a aká 100MB partícia s vecami W7...to je kde??
ide o to ze Win 7 je novsi system, myslim ze budes musiet potom nejako fixnut boot mager , ktory je rozdielni od xp , myslim ze utilitka nato sa vola vistabootmanger alebo tak nejako ..
to neni problém s tým VistaBootPRO to ide v pohode-funguje aj pod WXP..
ale ja tam nemám žiadnu skrytú partíciu-iba C: s WXP a E: s W7 /D: je CD cigáň/
Mne to tu particiu vytvorilo(som o tom nevedel) a ked som instaloval ubuntu pozeram ze 100mb particia wtf .. vymazem , naninstalujem Ubuntu , a prask W7 v ...