Ak dany prehravac, softver, hra umoznuje zvolit zvukovu kartu ktora sa ma pouzit na prehravanie, tak to docielis jedine asi takym sposobom, no ak budes chciet v danom program/hre pouzit druhu zvukovu kartu tak si to v nom musis opat prepnut. Podla mna by to tak malo fungovat, ale otestovane to nemam, nemal som nikdy dovod k tomu. Soundbar cez USB sa bude v zariadeniach predpokladam spravat ako dalsie zvukove zariadenie, takze by si to v takom programe mal vidiet, toto je trebars VLC
ako vidis, tak tam mam default, cize to co mam ako predvolenu zvukovu kartu, no viem tam ale prepnut zvuk aj do monitoru kedze disponuje reproduktormi, takze to co som pisal vyssie ze som to nikdy netestoval uz neplati, teraz som to vyskusal a funguje to bez problemov..., cize ak by si mal v kompe 20 zvukovych kariet, zariadeni co pracuju so zvukom, tak by si mal takymto sposobom vediet poslat na kazdu iny zvukovy signal a nemal by s tym byt ziadny problem, zial musis ale pocitat s tym ze program/hra musi umoznovat prepinanie zvukoveho zariadenia kam sa ma zvuk poslat, kedze toto win ako taky tusim neriesi, ze mozes konkretnej aplikacii nastavovat zvukove zariadenie, musi to tusim vediet hlavne dana aplikacia + samozrejme zariadenie musi mat aj ovladace ktore s tym nebudu mat problem.