pozná niekto nejaký funkčný DVD prehrávač pre Android? Ide o to, že si chcem na tablete púšťať DVD filmy vo formáte v akom sú uložené napr. v PC - čiže adresár VIDEO_TS a súbory s koncovkou .VOB
MX Player som skúšal a ten mi tuším zblbol - takže nie BS Player mám ale pri prechode na ďalší súbor (VTS1_1 -> VTS1_2 a tak ďalej) to sekne čiže to otvára po súboroch v adresári. Ja to chcem bez toho sekania, tak ako to robí vo verzii na PC.
no tak ten MX Player som vyskúšal ešte raz. Súbory s koncovkou .VOB dokáže prehrať. Pri prechode na ďalší súbor to vždy sekne a musím zakaždým nastavovať požadovanú audio stopu (teda ak nie je prvá v poradí). Tie prechdy nie sú plynulé. Mne sa práve jedná o to aby to fungovalo ako klasický DVD prehrávač. Dáš tam DVD, v menu si nastavíš čo chceš (keď menu nie je nastavíš to na začiatku) a pozeráš až dokonca - tam tie prechody ani nepostrehneš.
lenže ja to chcem na tablet tf 300 a prepojiť HDMI na TV. Filmy mám iba v DVD formáte a tým pádom by mi odpadla tá konverzia (kvôli tomu, hľadám či niečo také nie je)
no podarilo sa mi nájsť jeden prehrávač - Daroon Player. Prakticky spĺňa čo od neho vyžadujem. Má však jeden zásadný problém a to - nefunguje mi zvuk. Môžem prepínať zvukové stopy aké len chcem, počas filmu v menu aj neviem ako ešte. No zvuk nie a nie prehrať. Mohol by ho niekto výskúšať, či to robí aj ostatným alebo je problém len u mňa ?