mam XP a DVD romku LG GS22NS50 ked tam vlozim prazdne CD alebo aj plne tak robi normalne no ked tam dam DVD vobec nezaznamena ze som ho tam vlozil ako keby mam prazdnu DVDromku .Myslim ze problem bude niekde v software ovladacoch alebo tak ...
nemyslim ze bude spinava lebo ju mam 2 mesiace a co mam 2 pc tak je ten isty problem a to by bola dost velka nahoda ... a ties som update na TN02 ale ties nepomohlo
ok, ja osm ti hodil tie linky ako inspiraciu/mativaciu, este pozri na fore by mali byt dalsie podobne..
//este tu bol problem tusim s laserom, ze sa pokazil.. ale pozri si to, malo by to tu byt
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
No neviem laser sa asi nepokazil ked cita cd navise ma len dake 4 mesiace takze ani spinava by nemala byt ale je zaujmave ze to robi aj na 2pc na bratovom a jak sa to cisti