Poprosím o rady z grafikou Sapphire 5770.Popis:
Menil som ju z Nvidie GTS 250,prv som len vložil 5770-ku, nainštaloval ovládače z origo CD.Grafika bola nová nepoužitá.Asi po mesiaci sa mi stalo ze umrel HDMI výstup,proste prestal fungovať.Po štarte sa objavila aj hláška Program catalyst prestal pracovať... Ostatné dva DVI boli v poriadku.HDMI som používal na prepojenie s plazmou,pozeral som tak filmy cez pc.Použitý kábel DVI+redukcia HDMI na strane grafiky a HDMI na strane plazmy.Skúsil som vymeniť kábel,preinštalovať ovládače z CD,stiahnuť najnovšie z netu,testoval som grafiku v druhom pc,výsledok rovnaký.Nakoniec čerstvá inštalácia windowsu v pôvodnej zostave,lebo mi poradili že tam mohol ostať po Nvidii nejaký sajrajt.Bez výsledku.Pri posledne spomínanej variante sa pri inštalácii ovládačov objavil aj blue screen,ktorého foto je tu:
http://icosom.rajce.idnes.cz/Blue_screen_5770
Podľa tejto hlášky to smeruje k ovládačom ale ako som už spomínal,mám tam najnovšie.
Ešte sa mi stáva aj taká vec že na pc monitore samovoľne vyskakuje onscreen menu a neviem s tým nič robiť,po nejakom čase to prestane.Tento monitor je prepojený VGA-DVI káblom.
Je možné že karta je vadná,môžem ešte niečo vyskúšať predtým ako ju pošlem na reklamáciu aby som ju nedostal naspäť a nevyzeral ako dement?
Mal už voľakto problém z HDMI výstupom? Díki