Zatiaľ sa s Eclipse v podstate tiež len zoznamujem, ale stiahol som si PDT (PHP Development Tools) a Aptana Editor (editor na HTML, CSS, JavaScript, XML, ScriptDoc), celkom šikovné vecičky. Ešte by sa mi hodil nejaký FTP klient, ale to čo som na nete zatiaľ našiel ma neuspokojilo. Kontroluje to syntax za behu, čo minimalizuje výskyt hlúpych chýb (len teraz neviem, ktorý komponent to zabezpečuje, či samotné Eclipse, PDT alebo Aptana
).
To SVN by IMHO mohlo ísť, zatiaľ som nepoužil.
Napojenie na localhost je realizovane vraj pomocou XAMPP, ale ja mám externe WAMPP a v podstate mi to stačí (ani ten vstavaný browser nepoužívam).
Keďže to už nie je prostredie pre úplne malé deti, povedal by som že na tímovú prácu je to ideálne, ale ja pracujem zatiaľ sám, takže reálne skúsenosti nemám.
Takto nejak vyzerá moje prostredie:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.