takze necviem kde presne ale ved koniec koncov teraz je vela stranok podobnych a co by som vylepsil neviem povedat priamo na ten tcoj design vyzera tak tuctovo ako ma skoro kazdy do headerzu bachnes 3 svoje prace a je hotovo o tom vravim a je to dost biele na moj vkus
ja že si hovoril o tom emer.grafika4u.sk na tom by si nic nezmenil?
tamten vypadava z hry, použil som to na niečo iné, upravil, a myslim ze vyzera aj lepsie... mozno ho koncom mesiaca sem dam
http://emer.grafika4u.sk/freelance-other4.png toto je fajn, ale nie zelene nadpisy, ale modre, a pod tlacitka menu spravit nenapadne buttoniky...
no a samozrejme na paticku uzsi pasik
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
mno takze k tej grafike ako vidim si stale nevyriesil ten fragment ze niekde daleko este stale reaguju tie polozky kde mas odkazy na svoje prace tam by som zacal
Noo Mirko je to pekne Na nieco podobne sa chystam aj ja uz dlho, ale zatial z toho nic nie je. Vzdy ked si najdem cas tak mi to dako nejde a ked by mi to slo tak nemam cas
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
no videl som to co mi ukazoval... a to co ukazoval bolo dobre... XD ja sa teraz snazim vytvorit moju prvu stránku pre jednu skolu ale zasekol som sa pri tom ze sa mi stlpce nenatahuju ked sa natiahne jeden ostatne ostanu na minimálnej výške...