Pokiaľ viem, tak tento NTB eSATA na doske nemá, tak jedine redukcia, ale tým by si aj prišiel o všetky výhody tohto rozhrania.
A ten disk, ktorý si uviedol, tak ten som chcel aj ja, lenže akosi niet € ...
Postacuje aj USB2 alebo ak chces setrit cas a mas dost penazi kupis rovno USB3 aj do NB potom ExpressCard USB3 alebo eSata.. tak zalezi, kedy to ches kupovat a aky mas rozpocet a ci potrebujes vyssie prenosove rychlosti..
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
Pokiaľ viem, tak tento NTB eSATA na doske nemá, tak jedine redukcia, ale tým by si aj prišiel o všetky výhody tohto rozhrania. A ten disk, ktorý si uviedol, tak ten som chcel aj ja, lenže akosi niet € ...
No tak neviem ci ma na doske to ma ale vystup eSata ma. Rozpocet je do 100 €.
No a kupovat by som to chcel tento mesiac ... a ako je to s dostupnostou USB3 HDD u nas?
dostupnost je prakticky nula. A potom kolko bude stat USB3 ExpressCard pre NB je tiez otazne a kedy sa to dostane k nam.. Ale zatial by si slapal na USB2.. Rozhodne pokial ta to netlaci, tak si pockaj este a tiez pri USB3 iba jeden kabel velmi potesi
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka