Pouziva niekto ESET Smart Security 4.0.68.0??? ...mate skusenosti ??? ...hadzte sem
...dam nieco hned na zaciatok
...ESS v beta verzii 4.0.68.0 ma dost sklamal z blokovanim pristupu na urcite stranky ...hodil len hlasku ze
"
Popis:
Prístup na stránku bol zablokovaný programom ESET Smart Security.
Stránka sa nachádza na zozname stránok s potenciálne nebezpečným
obsahom."
...OK chapem ...ale kde je moznost nejakej volby ??? ...napriklad prijat upozornenie alebo ho ignorovat
...nie je ...napadne ma teda ze vacsina programov ma nieco podobne v nastaveniach ...po nejakom tom hladani som nasiel v nastaveniach moznost udelit vinimku alebo naopak pridat stranku ci celu domenu do zoznamu blokovanych
...udelil som teda celej domene ktoru navstevujem vinimku potvrdil som nastavenia a spokojne sa vratil na prehliadac ...zase neslo ...ESS si len hlasilo svoje cervene upozornenie ze na stranku ma nepusti
...druhy den som kontaktoval technicku podporu esetu s popisom problemu ...poziadali ma aby som zaslal subor nastaveni ESS, konfig PC a web stranku s ktorou mam problem
...poslal som a cakal co bude dalej
...prekvapkala ma dalsia odpoved "Dana stranka je zavirena. Odporucam dodrziavat dane upozornenia.Vase PC je v poriadku. "
...WTF
??? ...mne neslo o to ci je stranka zavirena ani o to ci mam PC v poriadku
...posielam teda dalsi mail v ktorom sa pytam ci je toto blokovanie stranky umyselne a neda sa zmenit ani uzivatelom alebo sa jedna len o chybu v testovanej verzii
...odpoved ma neprijemne prekvapila "Jej blokovanie je automaticke na zaklade databazy, bohuzial nie je mozne to povolit."
...pocitam s tym ze sa najdu mudrlanti ktori si povedia ze "naco chce liezt na zavirene stranky? "
...odpoved jednoducha "moja vec"
NACO DALI DO PROGRAMU MOZNOST VOLBY PRE UZIVATELA CI STRANKY POVOLIT ALEBO NEPOVOLIT KED TO AJ TAK NIE JE MOZNE ZMENIT ???
To je ako ponukat niekomu auto ktore ma nahon 4x4 ...bohuzial len v napise na zadnych dverach